ALV 2016: 11 mei 2016 te clubhuis vanaf 19:30

2016 alv

Op 11 mei 2016, 19:30 uur is het weer zover: ALV. Deze informatieve avond in ons clubhuis staat bij ons dit jaar in het teken van de PR. Onze vereniging wil zich beter presenteren zowel naar buiten toe als naar bestaande leden. Zoals gewoonlijk zullen we kort over de statutaire verplichtingen praten om vervolgens in alle gezelligheid idee├źn uit te wisselen over de stand en toekomst van de vereniging. Vragen zullen zijn: hoe het clubhuis te gebruiken in de winter? Waarvoor zetten we de nieuwsbrief/website in? Hoe houden we contact met ouders en oud leden? Kunnen we een Steunend lidmaatschap opzetten? Hoe betere bekendheid in de stad en regio? Wat te doen met de kantine in de zaal? Al met al genoeg te ouwehoeren.