DE LENTE KOMT ERAAN WE GAAN NAAR BUITEN!

veldspel

We zitten volop in maart en de lente is begonnen. Het begint weer te kriebelen! Vanaf april spelen we weer lekker buiten in het zonnetje op ons blauwe handbalveld te Orthen.

In deze lente- en zomerperiode staan er natuurlijk de nodige activiteiten gepland. Allereerst het jeugdkamp eind april! Hartje zomer net voor de vakantie het jaarlijkse sporttoernooi op de Hambaken voor basisscholen van Noord. Dit jaar zal er ook zo’n sportdag georganiseerd worden in West, ook daar is HVBW van de partij om ons van de beste kant te laten zien. Ergens na de zomervakantie zal ook wel een jamboree ingepland worden, dat zien we dan wel ;) . Maar, we starten met het inluiden van het veldseizoen op 17 april. In dit weekend spelen we allemaal op het thuishonk en dat willen we feestelijk inluiden met hapjes, drankjes en gezellige klets.

Onze trainingstijden voor het veldseizoen 2016 tot 1 augustus zijn:

Dinsdag:

19:00-20:00 Meisjes en Jongens B

Trainer: Annemarie Stuiver + Rianne Beekwilder. Mark Freese

20:00-21:30 Dames senioren 1+2

Trainer: Vacature!

21:00 -22:00 Heren Senioren 1+2

Trainer: Ruud Louvet

Donderdag:

18:00-19:00 E+F jeugd

Trainer: Benny van de Laar, Jeroen Kessels ,Edwin van Hemmen.

19:00-20:00 C+D jeugd

Trainer: Margriet Baars , Yvonne Schuurmans.

20:00-21:00 Jongens en Meisjes B

Trainer: Mark Freese, Annemarie Stuiver.

20:45-22:00 Heren senioren 1+2

Trainer: Peter Hoens

UITNODIGING: 16 april, 10-16 en borrel van 14-17.

Het tweede deel van het veldseizoen beginnen we goed. Op 16 april
spelen al onze teams thuis. Het is dus feest! Naast de gebruikelijke gezelligheid rond de wedstrijden willen we al onze leden uitnodigen om vanaf 14:00 te genieten van een hapje en een drankje. Voor iedereen, jong en oud, wordt gezorgd. Ondertussen spelen onze dames en heren senioren hun wedstrijd: dubbel plezier dus!