Het traditionele jeugdkamp gaat door in 2015! dinsdag 28 april t/m. vrijdag 1 mei!

100_1399

Na enkele jaren geen Jeugdkamp te hebben georganiseerd, gaat H.V. Blauw-Wit komend jaar weer op kamp. Een voorzichtige rondvraag onder onze jeugd is met groot enthousiasme ontvangen. Voor de jeugdcommissie staan nu alle lichten op groen: ze gaan het traditionele jeugdkamp weer organiseren! en hoe! De datum en locatie liggen al vast en talloze leuke activiteiten staan in de steigers!

Wat we jullie nu al kunnen verklappen:

Het Jeugdkamp is van dinsdag 28 april t/m. vrijdag 1 mei.Vertrek is dinsdag 28 april in de ochtend, retour is op 1 mei rond het middaguur (beide => clubhuis H.V. Blauw-Wit). De locatie is vastgelegd; we gaan naar Bladel (De Ganzehof). De organisatie is in handen van Yvonne Schuurmans (voorzitster Jeugdcommissie). Yvonne wordt ondersteund door Rianne Beekwilder, Margriet Baars, Linda Gloudemans en Martin Gillissenmet als ‘stille’ kracht / steun en toeverlaat achter de schermen Henriette van Hirtum. Alle leden van onze jeugdteams ontvangen begin 2015 een uitnodiging met daarin de bijzonderheden.