Oproep nieuwe bestuursleden heeft gehoor gevonden!

We nemen afscheid van Veronique Rutten en verwelkomen Maaren Brinkman.

BESTUUR

Het bestuur is verheugd om te melden dat we versterking hebben gekregen. De trotse vader van twee sportieve handbalzoons neemt de taken van Veronique Rutten over en is hiermee de nieuwe penningmeester. De afgelopen maanden is hij behoorlijk goed ingewerkt door onze stille kracht op de achtergrond, Liesbeth Smits en de vertrekkend penningmeester, Maarten gaat voegt zich bij het dagelijks bestuur en gaat zich bezig houden met het financiële plaatje van de club. Inmiddels heeft hij zich laten zien als een serieuze, geduldige en kritisch bestuurslid! dat is mooi! Het bestuur is bijzonder dankbaar voor de inzet van Veronique, het getuigd van moed om de financiële verantwoordelijkheid te nemen voor een jubilerende club die in hetzelfde jaar nieuwbouw gaat plegen. Namens de club spreken wij nogmaals via deze weg onze grote dank uit! Uiteraard zoeken we nog één algemeen bestuurslid en een secretaris om ons compleet te maken.